Верифицирано

16 годишно момче нападнато во градски автобус број 65

13:30 Mar 2 2013 бул.Крсте Мисирков кај Про Кредит Банка

Опис
Околу 13:30 часот 16 годишниот Кристијан С додека се возел со автобус број 65, четири засега непознати лица од како што информира МВР, албанска националност го извлекле од автобусот кај Про Кредит банка на булеварот Крсте Мисирков и го претепале удирајќи го со клоци и боксови.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Дивеење низ скопско Нерези

13:35 Mar 23, 2013

с. Нерези, 0 Kms

Нападнати средношколци

19:10 Mar 05, 2013

Skopje, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Антисемитски летоци во центарот на Скопје

09:00 Oct 19, 2016

Центар, Скопје, 0 Kms