Верифицирано

Искршен штабот на СДСМ во Куманово

10:40 Sep 24 2018 Куманово, Македонија

Опис
Денеска (24.09) околу 10.40 часот во Полициската станица Куманово билo пријавенo оштетувањe на штаб на политичката партија СДСМ во Куманово на улица „Тоде Мендол“ при што биле искршени три прозори на објектот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат ученик во Куманово

23:30 Feb 21, 2014

Куманово, 0.04 Kms

Оштетен партиски штаб на СДСМ во Куманово

16:59 Sep 24, 2018

Куманово, Македонија, 0.13 Kms

Претепан ученик во Куманово

10:00 Mar 22, 2016

Куманово, 0.13 Kms