Верифицирано

Оштетен партиски штаб на СДСМ во Куманово

16:59 Sep 24 2018 Куманово, Македонија

Опис
На истиот датум (24.09.2018) во ПС Куманово било пријавено уште едно оштетување и улица „Илинденска“. Според пријавата, на двете локации биле искршени по три прозори. Во врска со настанот, приведен е Д.С.(34) од Куманово.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Претепан ученик во Куманово

10:00 Mar 22, 2016

Куманово, 0.06 Kms

Нападнат ученик во Куманово

23:30 Feb 21, 2014

Куманово, 0.09 Kms

Искршен штабот на СДСМ во Куманово

10:40 Sep 24, 2018

Куманово, Македонија, 0.13 Kms