Верифицирано

Искршен штаб на СДСМ во селото Долно Количани

09:40 Sep 25 2018 Драчево, Скопје, Македонија

Опис
„На 25.09.2018 година во 09.40 часот во Полициската станица Драчево, С.И. од с.Долно Количани, скопско, пријавил дека во текот на ноќта на 24/25.09.2018 година непознат сторител искршил четири прозорски стакла од штабот на политичка партија СДСМ во с.Долно Количани. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на случајот“, соопштија од полицијата.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Искршени прозорци на штабот на СДСМ во Драчево

01:13 Feb 24, 2017

с. Драчево, Скопје, 0.17 Kms

Протест пред домот на Татјана Прентовиќ

18:33 Mar 16, 2018

Drachevo, Macedonia (FYROM), 0.17 Kms

оштетување на црквен имот во Драчево

13:29 Oct 03, 2018

Драчево, Скопје, Македонија, 0.25 Kms

Напад над штаб на ГРОМ во Драчево

01:01 Apr 13, 2014

н. Драчево, Скопје, 0.33 Kms

Без повод и причина на улица претепале две момчиња

13:56 Feb 20, 2014

н. Драчево, Скопје, 0.36 Kms