Верифицирано

Летоци со закани поврзани со Референдумот 2018

10:20 Sep 27 2018 Кисела Вода, Скопје, Македонија

Опис
На 27.09.2018 година во 10.22 часот во Полициската станица Кисела Вода, Љ.Т. пријавила дека пред зграда на улица „Локов“ имало расфрлана хартија на која биле испишани заканувачки содржини во врска со референдумот. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Сериозна закана

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Каменуван штаб на СДСМ во Кисела Вода

13:16 Feb 28, 2017

н. К. Вода, Скопје, 0.18 Kms

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода

01:50 Sep 25, 2017

н. К. Вода, Скопје, 0.28 Kms

Оштетен штабот на ВМРО-ДПМНЕ на „Востаничка“

01:30 Apr 30, 2016

К. Вода, Скопје, 0.5 Kms