Неверифицирани

Во Чаир нападнат малолетник

13:00 Sep 30 2018 Чаир, Скопје, Македонија

Опис
Во Полициската станица Бит Пазар, Ф.А.(33) од Скопје (Чаир) пријавил дека истиот ден околу 13,00 часот на улицата „Прохор Пчински“ неколку непознати лица физички го нападнале неговиот 15-годишен син. Се превземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство
Локација: Улица

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат штаб на СДСМ во Чаир

19:21 Apr 20, 2014

н. Чаир, Скопје, 0.14 Kms

17-годишно момче нападнато во автобус

13:43 Apr 03, 2016

Чаир, Скопје, 0.15 Kms

Физички нападнато 20 годишно момче

23:30 Jun 21, 2018

Xhon Kenedi Skopje, 0.27 Kms

Нападнат втор штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Топанско Поле

21:55 Apr 20, 2014

н. Топаана, Скопје, 0.3 Kms