Верифицирано

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15 2018 Куманово, Македонија

Опис
На 15.10.2018 година во СВР Куманово Р.Р.(32) од Иран пријавил дека три непознати лица му извршиле разбојништво и физички го нападнале. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms

Закани за пратеници во Собрание на РМ преку фејсбук

13:46 Oct 20, 2018

Скопје, Македонија, 0 Kms