Неверифицирани

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16 2018 Ѓорче Петров, Скопје, Македонија

Опис
На 16.10.2018 година во 22.30 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје, Ф.А.Љ.(19) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 22.00 часот на улица „Црногорска“ физички бил нападнат од три непознати лица. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms

Закани за пратеници во Собрание на РМ преку фејсбук

13:46 Oct 20, 2018

Скопје, Македонија, 0 Kms