Неверифицирани

Нападнат малолетник во средното училиште Цветан Димов во Чаир

14:06 Nov 27 2018 Чаир, Скопје, Македонија

Опис
На 27.11.2018 година во 13,30 часот Ш.Ш.(43) од Скопје пријавила дека истиот ден околу 12,00 часот на улица “Џон Кенеди“во двор од средно училиште (средно училиште цветан димов) нејзиниот 16 годишен син бил физички нападнат од страна на негов соученик. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms