Неверифицирани

нападнат малолетник во Ќерамидница

14:08 Nov 28 2018 Ќерамидница, Скопје, Република Македонија

Опис
На 28.11.2018 година во 15,30 часот И.У.(32) пријавил дека истиот ден околу 13,00 часот на улицата “520“ во населбата Ќерамидница во Скопје неговиот 14 годишен син бил физички нападнат од страна на Н.М.(41) од Скопје. По преземени мерки поднесен е соодветен поднесок.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms