Верифицирано

Нападнат и ограбено лице со попреченост во Битола

15:59 Nov 30 2018 Битола, Македонија

Опис
На 30.11.2018 година во Битола додека работел бил нападнат П.А., човек со церебална парализа. Во грабежот му биле украдени два мобилни телефони и целата заработка од тој ден која ја носел со себе.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0