Неверифицирани

На автобуска на Битпазар физички напад врз малолетник

16:04 Dec 12 2018 Битпазар, Скопје, Македонија

Опис
На 12.12.2018 година во 19,50 часот во Полициската станица Бит Пазар Б.Ш.(42) од Скопје, пријавила дека на 12.12.2018 година околу 17,00 часот на автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ од страна на неколку лица бил физички нападнат нејзиниот 16 годишен син. Се работи на расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms