Неверифицирани

Малолетник нападнат во „2-ка“ во Скопје

16:04 Dec 14 2018 Автокоманда, Скопје, Македонија

Опис
На 14.12.2018 година во 22.10 часот К.Ј.(37) од Скопје пријавила дека околу 16,00 часот во автобус на ЈСП, број 2 на булевар "Александар Македонски" во Скопје нејзиниот 14 годишен син бил нападнат од страна на малолетни лица. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms