Неверифицирани

Нападнат 12 годишен малолетник во Скопје

17:13 Dec 27 2018 Скопје, Македонија

Опис
На 27.12.2018 година околу 21,00 часот во Скопје на булевар „Крсте Петков Мисирков“ тројца малолетници на возраст од околу 15 години, физички нападнале 12 годишен малолетник од Скопје, при што еден од напаѓачите му нанел убодна рана во пределот на ногата. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Протести пред домот на пратеничката Ременски

20:37 Mar 19, 2018

Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка меѓу средношколци во Скопје, еден повреден

13:13 Nov 04, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.12 Kms

Девојка истепана во автобус

15:49 Feb 14, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.13 Kms

Нападнат малолетник во автобус со број 7

13:12 Nov 15, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.17 Kms