Неверифицирани

Уште еден напад во средното Арсениј Јовков

17:15 Dec 28 2018 Бутел, Скопје, Македонија

Опис
На 28.12.2018 година околу 17.00 часот пријавено е дека во средното училиште “Арсени Јовков“- Скопје, кај капијата од училиштетото, неколку ученици физички нападнале 16- годишен ученик. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат малолетник во Чаир

10:03 Oct 09, 2018

ул. Тале Христов, Скопје, Македонија, 0.13 Kms

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 03, 2017

Нас. Скопје-Север, 0.14 Kms

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 01, 2017

Нас. Бутел, 0.14 Kms