Верифицирано

Протести пред домот на пратеничката Ременски

20:37 Mar 19 2018 Скопје, Македонија

Опис
На 19.03.2018 незадоволни од донесување на Законот за употреба на јазиците, група граѓани протестирале пред домот на пратеничката на СДСМ Фросина Ременски. Пратеничката на својот фб профил напиша статус дека ќе поднесе кривична пријава против со се што поседува како доказ. Исто така наведува дека на чело на протестот биле две лица С.Л. и Т.Ј. од ОК Карпош на ВМРО ДПМНЕ.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Сериозна закана

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат 12 годишен малолетник во Скопје

17:13 Dec 27, 2018

Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка меѓу средношколци во Скопје, еден повреден

13:13 Nov 04, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.12 Kms

Девојка истепана во автобус

15:49 Feb 14, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.13 Kms

Нападнат малолетник во автобус со број 7

13:12 Nov 15, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.17 Kms