Верифицирано

Протести пред домот на Хари Локвенец

20:44 Mar 18 2018 Прилеп, Македонија

Опис
На 18.03.2018 година Незадоволни од донесување на Законот за употреба на јазиците, група граѓани протестирале пред домот на пратеникот Локвенец.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Сериозна закана

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0