Неверифицирани

Tепачка кај новата Железничка станица во Скопје

19:30 Apr 12 2013 Скопје- Железничка станица во Скопје

Опис
Во овој инцидент, дошло до општа тепачка на новата Железничка станица во Скопје, при што со камен било оштетено прозорското стакло на автобус на ЈСП.

Од страна на СВР-Скопје излезено е на лице место, каде се затекнати 11 лица од кои седум се малолетни и тие биле приведени во ПС.„Кисела Вода", каде по извршениот разговор биле ослободени.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Каменуван воз во Скопје

16:20 Apr 13, 2013

Скопје- во близина на железничката станица „Скопје - север“., 0 Kms

Прекин на финалето поради навредливи скандирања

20:00 May 22, 2013

Скопје- Градски Стадион, 0 Kms

Уште еден каменуван воз во Скопје

16:23 Apr 13, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0 Kms

Гостиварец прободен со нож во Скопје

19:03 May 24, 2013

Скопје- ТЦ Мавровка, 0 Kms