Неверифицирани

Каменуван воз во Скопје

16:20 Apr 13 2013 Скопје- во близина на железничката станица „Скопје - север“.

Опис
Група од четири до пет лица вчера попладне фрлала камења по возовите на излезот од Скопје, во близина на железничката станица „Скопје - север“.

При инцидентот било гаѓано кон локомотива од возот кој сообраќал на релација фабрика Јегуновце - Трубарево. Каменувањето е извршено на излез од ЖС Скопје - Север кај мостот, при што е скршено прозорско стакло од локомотива, а машиновозачот бил удрен во десната рака и имал парчиња од стакло по телото, но без расекотини. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Tепачка кај новата Железничка станица во Скопје

19:30 Apr 12, 2013

Скопје- Железничка станица во Скопје, 0 Kms

Прекин на финалето поради навредливи скандирања

20:00 May 22, 2013

Скопје- Градски Стадион, 0 Kms

Уште еден каменуван воз во Скопје

16:23 Apr 13, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0 Kms

Гостиварец прободен со нож во Скопје

19:03 May 24, 2013

Скопје- ТЦ Мавровка, 0 Kms