Неверифицирани

Уште еден каменуван воз во Скопје

16:23 Apr 13 2013 Скопје- Железничка станица Скопје Север

Опис
Во овој инцидент каменуван е меѓународниот воз бр.892, кој сообраќал на релација Скопје - Приштина. Каменувањето е извршено на влез во ЖС Скопје - Север, при што е скршено прозорско стакло од патнички вагон, додека повредени патници нема. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Tепачка кај новата Железничка станица во Скопје

19:30 Apr 12, 2013

Скопје- Железничка станица во Скопје, 0 Kms

Каменуван воз во Скопје

16:20 Apr 13, 2013

Скопје- во близина на железничката станица „Скопје - север“., 0 Kms

Прекин на финалето поради навредливи скандирања

20:00 May 22, 2013

Скопје- Градски Стадион, 0 Kms

Гостиварец прободен со нож во Скопје

19:03 May 24, 2013

Скопје- ТЦ Мавровка, 0 Kms