Верифицирано

Разочараните анти-геј протестанти истепаа момче

13:54 Jun 22 2013 Скопје

Опис
Група хулигани кои завчера сакаа да протестираат против Неделата на гордоста, на плоштадот Македонија во Скопје го претепале Шериф Реџеповски.


Претепаното момче, за Алсат изјавил дека бил нападнат без никаква причина додека шетал низ градот. Момчето изјавило дека неговите родители побарале спроведување на законот за овој случај и да се идентификуваат напаѓачите кои се снимени од камерите кои се наоѓа во центарот на Скопје.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Tепачка кај новата Железничка станица во Скопје

19:30 Apr 12, 2013

Скопје- Железничка станица во Скопје, 0.03 Kms

Каменуван воз во Скопје

16:20 Apr 13, 2013

Скопје- во близина на железничката станица „Скопје - север“., 0.03 Kms

Прекин на финалето поради навредливи скандирања

20:00 May 22, 2013

Скопје- Градски Стадион, 0.03 Kms