Верифицирано

Напад со нож поради родов идентитет

20:40 Sep 9 2013 Тетово

Напад со нож поради родов идентитет Напад со нож поради родов идентитет Напад со нож поради родов идентитет Напад со нож поради родов идентитет
Опис
На 9 септември 2013 година, околу 20:40 часот, Андреа Јакимовски која е транс-сексуална жена била нападната со нож од непознат сторител во Тетово. Нападот се случувал пред очите на нејзин познаник. Во еден момент, додека Андреа бегала, на помош пристигнал друг нејзин познаник кој исто како и андреа бил расечен со нож. Според првични информации на полицијата, напаѓачот бил приведен па ослободен, а против него ќе биде поднесена соодветна кривична пријава.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0