Неверифицирани

Малолетник нападнат сред центарот на Скопје

22:00 Sep 13 2013 Скопје

Опис
Малолетник без повод и причина бил нападнат од пет непознати лица во центарот на градот.

Министерството за внатрешни работи соопшти дека вчера наутро, околу 10 часот, од страна на пет лица бил нападнат 17-годишниот Е.С. од село Крушопек.

Инцидентот се случил на улицата Мајка Тереза, во полиција го пријавил дедото на нападнатиот.

Насилници го удирале момчето со клоци и тупаници по телото и главата нанесувајќи му телесни повреди.

Во тек се мерки за пронаоѓање на сторителите и за расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0