Showing Reports From Feb 27, 2013 to Dec 28, 2018 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
391-395 of 508 Reports

Демолиран штаб на СДСМ во Струмица 0 Verified

03:00 Jan 18, 2014

Branch office of Social Democratic Alliance of Macedonia (SDSM) demolished in Strumica - for English see below / Dëmtohet zyra e degës... More Information » « Less Information

Струмица

Демолирано возило на ЛДП 0 Unverified

01:12 Jan 14, 2014

Vehicle of the Liberal Democratic Party is demolished - for English see below / Demolohet automjeti i Partisë Liberal Demokrate - Për... More Information » « Less Information

Скопје

Истепан средношколец во дворот на АСУЦ 0 Verified

21:10 Dec 26, 2013

Завчера околу 09,10 часот во дворот на средното училиште АСУЦ „Боро Петрушевски“ од страна на едно непознато лице без повод и причина... More Information » « Less Information

н. Автокоманда, Скопје

391-395 of 508 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Вие сте

Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори)

Локација

Пријавивте ли во полиција?

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?

Дали на местото на инцидентот останале цртежи, знаци, симболи или графити?

Доколку одговорот е потврден, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите.

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
508 0.23 54.72%